Professors Against Plagiarism

استادان علیه تقلب

مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و هدف آن مبارزه با تخلف یا تقلب علمی در دانشگاه است

مقدمه

به‌نام خداوند هستی و هم راستی

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است و هدف آن مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها چه از سوی دانش‌جویان و چه از سوی اعضای هیات علمی است. متاسفانه ما شاهد گسترش حرکت‌های غیر اخلاقی در فضای علمی کشور هستیم که با انگیزه‌هایی چون اخذ مدرک، پذیرش یا ارتقای مرتبه‌ی دانشگاهی صورت می‌گیرتد.

ما با هرگونه تقلب مخالفیم و سکوت در برابر آن‌را هم جایز نمی‌دانیم. در این بلاگ قصد داریم برخی موارد و روش‌های تقلب‌ را بیان و ضمن آموزش به دانش‌جویان و تلاش برای اشاعه‌ی اخلاق و آداب حرفه‌ای در جمع خودمان‌، مسولان را وادار کنیم تا به مشکل تقلب و ریشه‌های آن واکنش جدی نشان دهند.

۲۱ مرداد ۱۳۸۷

استادان یا پژوهشگران حامی

حمایت

اگر می‌خواهید نامتان به‌عنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..

تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستاده‌اند که متاسفانه امکان استفاده از آن به‌جای وبگاه نیست.

بایگانی مطالب

آخرین نظرات

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۸
PaP-admin

نظرات (۲)

جز تاسف چه می‌توان گفت! وقتی کسی که اصول اولیه کار علمی را نمی‌داند و به این سادگی مرتکب دستبرد فکری می‌شود و بر صدارت یک مرکز به اصطلاح پژوهشی تکیه می‌زند و راهبرد آینده پژوهشی برای کشور تدوین کند، مشخص است که کار ما به کجا خواهد رسید!  
۱۰ مهر ۹۵ ، ۱۸:۱۷ ااا پیامی
این از آن مواردی است که واقعا انسان حیران می ماند که چنین اتفاقی ممکن است در جای دیگری غیر از ایران بیافتاد. البته جدال های انتحال علمی قدمتی به اندازه علم کلاسیک دارد یعنی از زمان نیوتن تا امروز، اما اینکه دو نفر کتابی را عین هم چاپ کنند و در طی چند سال بدون اینکه از هم شکایتی کنند به صورت مسالمت آمیز از امتیازات علمی و مالی آن بهره مند شوند تا زمانی که دانشجویی پیدا شود که هر دو کتاب را بخرد و بعد قضیه را به مطبوعات بکشاند. گر چه در این مورد به نظر می رسد که طرفین دعوا اصلا تمایلی به کشف حقیقت ندارند، اما در مواردی مشابه این وجود یک نهاد بی طرف برای داوری مجادلات علمی ضروری است. همانطور که پزشکان دارای نظام پزشکی اند، پژوهشگران نیز باید قبل از مراجعه به دادگاه دارای مرجعی باشند که به اختلافاتشان رسیدگی کند و این مرجع نباید به هیچ دانشگاه و پژوهش کده ای وابسته باشد. 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی