مقالهای در مورد «قهر مش مراد با برادرش» در همایش علوم رفتاری پذیرش گرفت
به گزارش گروه سبک زندگی خبرگزاری دانا (داناخبر)، چندی پیش دکتر جلیل اصلانی، دانشیار دانشگاه آزاد همدان، در کلاس درسی خود دانشجویان را به فرستادن مقاله برای سومین کنفرانس بینالمللی علوم رفتاری دعوت کرد. چند نفر از دانشجویان او ضمن پذیرش این دعوت استاد و ارسال چکیده مقاله برای کنفرانس، چکیده خود را برای اصلانی هم ارسال میکند. این استاد دانشگاه به خبرنگار داناخبر میگوید «پیش از اینکه چکیدهها را بخوانم و بتوانم برای برخی از آنها بنویسم که اصول علمی چکیده نویسی در آن رعایت نشده است؛ دانشجویان به من خبر دادند که چکیدهشان در همایش پذیرفته شده است.»
این استاد دانشگاه آزاد همدان پس از این شک میکند و چون پیش از آن با نام اصلی خود مقالهای به کنفرانس ارسال کرده بود، با نام مستعار و ایمیل دیگری، یک چکیده طنز برای این همایش ارسال میکند. البته او در قسمت عنوان هم نام دانشگاه علامه طباطبایی را ذکر میکند. او میگوید چنین کاری را کرده تا ثابت کند که چکیدهها بدون مطالعه مورد پذیرش قرار میگیرد. چکیده طنز اصلانی به این شرح است:
تاثیر همنوایی گروهی بر تصمیم گیری دانشجویان
دکتر اصلان جلیل خانی
دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی
Mozafari.farzad@gmail.com
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر همنوایی گروهی بر تصمیم گیری دانشجویان بود. بدین منظور از میان کلیة دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان به صورت در دسترس 100 دانشجو انتخاب و بر اساس وضعیت اقتصادی و میانگین در دو گروه 50 نفری همتا شدند. ابزارهای پژوهش شامل مقیاس همنوایی منوچهر و محمود و همچنین پرسشنامه چند وجهی سنجش تصمیم گیری مش مراد و همسرش می باشند. نتایج تحلیل کواریانس چند متغیری نشان داد که قهر بودن مش مراد با برادر بزرگترش می تواند به صورت معناداری کاهش محصول ذرت را به دنبال داشته باشد(01/0> P و 27/5 = F2, 98). بر اساس یافته های این پژوهش می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که چنانچه این مقاله پذیرش بگیرد نشان دهندة این است که شما هدفی جز کلاه گذاشتن بر سر دانشجویان بخت برگشته ندارید. همچنین نشان دهندة به ثمر نشستن زحمات چند سال اخیر وزارت علوم می باشد. باید گریست به حال این وضعیت که چنگیز و تیمور هم به این عمق، زخمی بر پیکیرة این مرز و بوم نزدند.
کلمات کلیدی: همنوایی گروهی، تصمیم گیری، دانشجویان.
چکیده طنز پذیرش گرفت!
پس از مدت
مشابه آن وقتی که برای تایید چکیده قبلی این فرد و نیز دانشجویانش لازم بود،
ایمیلی برای او ارسال میشود و وضعیت چکیده را پذیرش برای بررسی در هیات داوران میخواند
و بعد از مدتی هم مقاله پذیرش نهایی میشود.
اعلام پذیرش مقدماتی مقاله برای داوری
پذیرش مقدماتی مقاله
پذیرش نهایی
وضعیت مقاله در پنل کاربری مقاله
بعد از آنکه اصلانی متوجه میشود وضعیت علمی کنفرانس به این شکل است؛ موضوع را به اعضای آکادمی روانشناسی بالینی در قالب ایمیل اعلام میکند و یکی از دوستانش هم ماجرا را در فیسبوک میگذارد. خود او هم در وبلاگش ماجرا را شرح میدهد و پس از این است که دسترسی او به پنل کاربری همایش قطع میشود. در عین حال وقتی مدیر پنل کاربری همایش رمز عبور او را تغییر میدهد، دستگاه تغییر رمز و رمز جدید را برای او ایمیل میکند تا رسوایی بیش از پیش شود.
تغییر رمز عبور توسط مدیر همایش
ابهام در نحوه برگزاری همایش
پیگیری ما برای برقراری ارتباطی با مسوولان همایش به جایی نرسید. نام دبیر علمی این همایش دکتر مهدی ایرانمنش است که تشابه اسمی با معاون وزیر علوم سابق دارد. همایش هم توسط موسسهای به نام موسسه آموزشی- تحقیقاتی نورباران اندیشه برگزار میشود. دفتر این موسسه در قم است. موسسه همایشهای دیگری هم مثلا در حوزه مدیریت برگزار کرده است. در عین حال این موسسه، چندین موسسه همکار را هم اعلام کرده است. از حوزه علمیه گرفته تا دانشگاه شهید بهشتی. با این وجود دانشگاه پیام نور، دو هفته پیش استفاده از آرم این دانشگاه برای این همایش را غیرقانونی اعلام کرده بود.
پوستر همایش؛ آرم نهادهای مشارکتکننده در ذیل پوستر آمده است
سومینی که دومین و اولین ندارد
در عین حال جالب است بدانید که با وجود اینکه گفته شده این سومین کنفرانس بینالمللی علوم رفتاری است؛ طبق آنچه در سایت کنفرانس آمده، این کنفرانس پس از اولین کنفرانس بینالمللی مدیریت (نوآوری و تولید ملی) و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت (کارآفرینی و توسعه اقتصادی) برگزار میشود. معلوم نیست این نحوه شمارهگذاری در مورد کنفرانسهای با موضوع متفاوت به چه معنا و با کدام انگیزه است.
انگیزه؟ پول میخواهند
البته با دکتر اصلانی در خصوص این مساله صحبت کردیم. او میگوید دامنه گسترده موضوع علوم رفتاری در این همایش از اقتصاد گرفته تا علوم سیاسی این شائبه را به وجود میآورد که انگیزه اصلی برگزاری همایش کسب درآمد است. به گفته اصلانی به هر فردی که مقاله پذیرفته شده در این همایش دارد (مگر کسی هم هست مقالهاش پذیرفته نشود؟!) گفته شده 190 هزار تومان برای چاپ هر مقاله بپردازند. در عین حال گفته شده که زمینه لازم برای ترجمه مقاله و کسب ISI برای آن هم فراهم است. فقط یک میلیون و 240 هزار تومان ناقابل نیاز دارد. در سایت کنفرانس آمده که در دوره گذشته 350 مقاله ISI پذیرش و منتشر شده که در این صورت حداقل درآمد شرکت نورباران اندیشه، 350 میلیون تومان است.
صفحه توضیحات در مورد همایش که در آن به دروغ ادعای همکاری با دانشگاه پیام نور شده و ضمنا ادعای انتشار 350 مقاله در دوره گذشته در ژورنالهای ISI طرح شده است
یکی دیگر از مسایلی که مشکوک است؛ این نکته است که موسسهای در شهر قم، همایش خود را در کیش برگزار میکند. معلوم نیست چنین انتخابی با چه مبنا و به چه انگیزهای بوده است.
کلاه برداری از این بیشتر ندیدم توی کنفرانس ها
http://iumc.ir/
از بهمن ماه 93 تا الان داره پذیرش مقاله میگیره
قرار بود در مهرماه برگزار کنه
که تمدید کرد برای مدت نامعلوم
و زمان نامعلوم
از همه جالبتر اینکه گواهینامه بصورت تکی و نام نویسنده ارسال میشه و برای هر گواهینامه پول جداگانه میخوان
مثلا مقاله من که دو نویسنده داشت 280هزارتومان گرفت
تا الان ده بار بهشون زنگ زدم که بگم این ساختار سازمانی همایش تون شامل کدوم اساتید دانشگاهی هست
که اصلا جوابگو نیستن
دفتر تهران که الکیه!!
دفتر اصلی در شهر ساری هستش
و تمام تلفن ها اونجا دایورت میشه
کتابچه مجموعه مقالات رو گذاشته تو سایت و هنوز داره مقاله واسه داوری پذیرش میگیره!!
هیشکی هم نیست بگه بالای چشت ابروست