Professors Against Plagiarism

استادان علیه تقلب

مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و هدف آن مبارزه با تخلف یا تقلب علمی در دانشگاه است

مقدمه

به‌نام خداوند هستی و هم راستی

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است و هدف آن مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها چه از سوی دانش‌جویان و چه از سوی اعضای هیات علمی است. متاسفانه ما شاهد گسترش حرکت‌های غیر اخلاقی در فضای علمی کشور هستیم که با انگیزه‌هایی چون اخذ مدرک، پذیرش یا ارتقای مرتبه‌ی دانشگاهی صورت می‌گیرتد.

ما با هرگونه تقلب مخالفیم و سکوت در برابر آن‌را هم جایز نمی‌دانیم. در این بلاگ قصد داریم برخی موارد و روش‌های تقلب‌ را بیان و ضمن آموزش به دانش‌جویان و تلاش برای اشاعه‌ی اخلاق و آداب حرفه‌ای در جمع خودمان‌، مسولان را وادار کنیم تا به مشکل تقلب و ریشه‌های آن واکنش جدی نشان دهند.

۲۱ مرداد ۱۳۸۷

استادان یا پژوهشگران حامی

حمایت

اگر می‌خواهید نامتان به‌عنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..

تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستاده‌اند که متاسفانه امکان استفاده از آن به‌جای وبگاه نیست.

بایگانی مطالب

آخرین نظرات

کشف استرپتومایسین و تقلب استاد

قاسم جابری پور | سه شنبه, ۳۰ مهر ۱۳۸۷
19 اکتبر سال 1943 که بیماری سل به دلیل درمان ناپذیر بودن در سراسر جهان کشتار می کرد، یک دانشجوی فوق لیسانس رشته بیوشیمی دانشگاه راتگرز امریکا (واقع در ایالت نیوجرسی) موفق به کشف استرپتومایسین و ایزوله کردن آن شد که پس از رسیدن به ساخت انبوه، جان ده ها میلیون انسان را نجات داده است. این دارو مطلقاً تزریقی است. این دانشجو به نام آلبرت شاتس جریان کشف خود را که در لابراتوار دانشگاه صورت گرفته بود به استاد مربوطه پروفسور «واکسمان» گزارش کرد و این استاد آن را به نام خود اعلام داشت و به همین خاطر هم برنده جایزه نوبل سال 1952 در فیزیولوژی شد ولی آلبرت شاتس از اعتراض دست نکشید تا سرانجام 45 سال بعد (سال 1994) به او هم که 74 ساله شده بود نشان راتگرز دادند. وی 11 سال بعد (سال 2005) درگذشت.
نقل از روزنامه اعتماد
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۷/۰۷/۳۰
قاسم جابری پور

نظرات (۲)

کسی درباره انتشار کتابی خارجی در ایران بدون اجازه ناشر و جریمه 800000 دلاری دانشگاه الزهرا در یک دادگاه بین المللی می داند؟
From Wikipedia:

There is contention as to whether or not Schatz should have been included in the Nobel Prize awarded in 1952 for "for his discovery of streptomycin, the first antibiotic effective against tuberculosis" but it is understood that the Nobel Prize was awarded not only for the discovery of streptomycin but also for the development of the methods and techniques that led up to its discovery, and the discovery of many other antibiotics.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی