Professors Against Plagiarism

استادان علیه تقلب

مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و هدف آن مبارزه با تخلف یا تقلب علمی در دانشگاه است

مقدمه

به‌نام خداوند هستی و هم راستی

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است و هدف آن مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها چه از سوی دانش‌جویان و چه از سوی اعضای هیات علمی است. متاسفانه ما شاهد گسترش حرکت‌های غیر اخلاقی در فضای علمی کشور هستیم که با انگیزه‌هایی چون اخذ مدرک، پذیرش یا ارتقای مرتبه‌ی دانشگاهی صورت می‌گیرتد.

ما با هرگونه تقلب مخالفیم و سکوت در برابر آن‌را هم جایز نمی‌دانیم. در این بلاگ قصد داریم برخی موارد و روش‌های تقلب‌ را بیان و ضمن آموزش به دانش‌جویان و تلاش برای اشاعه‌ی اخلاق و آداب حرفه‌ای در جمع خودمان‌، مسولان را وادار کنیم تا به مشکل تقلب و ریشه‌های آن واکنش جدی نشان دهند.

۲۱ مرداد ۱۳۸۷

استادان یا پژوهشگران حامی

حمایت

اگر می‌خواهید نامتان به‌عنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..

تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستاده‌اند که متاسفانه امکان استفاده از آن به‌جای وبگاه نیست.

بایگانی مطالب

آخرین نظرات

پاسخ به تقلب احتمالی

محمد قدسی | يكشنبه, ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۸

مقاله ی جالبی در شماره ی ماه مارس مجله ی ساینس (با تشکر از آقای روح اله توکلی)
برای دیدن کل مقاله بر روی تصویر فوق کلیک کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۸/۰۲/۲۷
محمد قدسی

نظرات (۷)

جالب بود
http://www.dailybruin.ucla.edu/stories/2009/may/20/ucla-professor-plagiarizes/

ببینید در دانشگاه های دیگه چه جوری با تقلب برخورد میشه.
ایران رسما به عضویت کپی رایت بین المللی در نیامده (این قانون در زمان شاه تصویب نشد) بنابراین کشورهای خارجی میتوانند رسما محصولات ما از قبیل تصویر، کتاب، مقاله، نرم افزار و ... را کپی کنند (مثلا در ویکی پدیای انگلیسی علامتی وجود دارد که محصولات ایرانی را از کپی رایت خارج می کند و استفاده آزاد از آن را در اختیار عموم قرار میدهد) و با این وصف در ایران هم توزیع محصولات کپی رایت دار خارجی غیر قانونی نیست.
حال اینکه این قانون باید عوض شود یا نه بحث دیگری است.
اون دوستی که گفته "روی تصویر کلیک کنی خودش باز میشه"!!! جل الخالق

یکی از دوستاکه توی یوسی ال ای کارمیکنه میگف یه شرکت نفتی برای کارای حفاری یه آزمایشگای شبیه سازی سه بعدی ساخته که 18میلیون دلار می یرزه. 17 میلیون نرم افزار و یه میلیونم تجهیزات. گفتم تو ایران همین کارو با همون یه میلیون تجهیزات میشه انجام داد چون نرم افزارو مجانی "تولید" میکنن. کپی رایت رو بیخیال.
آقای دانشگر: روی تصویر کلیک کنی خودش باز میشه. در عین حال خود مقاله و supporting data اون را میتونی از اینجا دانلود کنی:


http://ifile.it/tgca527supporting data را بخونید جالبه مجموعه از از نظرات و پاسخ داوران، نویسنده های مقالات اصلی و نویسنده های مقالات جعلی هست. در حقیقت آینه عبرت برای ماست
مقاله جالبی بود. کاش مقاله مشابهی هم در زمینه های دیگر علوم و مهندسی تهیه میشد.
با توجه به اینکه در زمینه پزشکی بود فکر کنم بد نباشد که دوستان وهمکاران وزارت بهداشت را هم بیشتر دعوت کنیم هم به این وبلاگ سر بزنند و هم در آن بنویسند.
ضمنا بند آخر این مقاله را خیلی پسندیدم.
آقای دکتر قدسی این مقاله پولیه و کپی رایت داره. من که نتونستم ازتوی سایت ژورنال دانلودش کنم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی