خرید و فروش علنی پایان نامه
این هم نرخ خرید و فروش. ظاهرا تعداد قابل توجهی از دانشجویان پس از انجام پروژهی خود (اگر آنهم تقلبی نباشد) فایل آنرا به این «موسسات» میفروشند و آنها هم به قیمت بالاتری به نفر بعد میدهند.
اگر میخواهید نامتان بهعنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..
تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستادهاند که متاسفانه امکان استفاده از آن بهجای وبگاه نیست.
با سلام خدمت دوستان
البته نوع وحشتناکتر دزدی پایان نامه هم به شدت طی چند ماه اخیر مرسوم شده. من فارغ تحصیل دانشگاه شیراز هستم. دو ماه پیش پایان نامه خودمو توی یک سایت برای فروش دیدم. البته فکر میکنم از دانشگاه شیراز بیشتر از 120 پایان نامه در این سایت بود. اخیرا هم چندین سایت دیگر عینا همین پایان نامه ها رو بدون اطلاع دانشجویان صاحب پایان نامه به فروش میرسونن. با سایت هایی که پایان نامه میفروشن تماس گرفتم ولی باور کنید اونا چون دقیقا میدونن دارن توی چه کشوری زندگی میکنن از دزدی ترسی ندارن و خیلی با جسارت و طلبکاری جواب منو دادن. دانشگاه هم هنوز اقدامی نکرده. صد رحمت به جنگل .
با سلام به دانشجویان محترم و اساتید گرامی
اولا می خواشتم به این خانم یا آقای جاوید مراتب تسلیتم را بابت غرور شکسته شان ابراز کنم انشا... با فروش پایاننامه شان به هفتاد یا حتی هفت هزار متقلب تسلی پیدا کنند. این وضع دانشجویانی است که از زمین و زمان گله دارند اما حاضر نیستند تن به کار بدهند و اگر کاری هم انجام می دهند منتش سر استاد راهنماست. من از تمام دانشجویان خواهش می کنم دعوتنامه هایی را که اساتید برای آن ها جهت تحصیل فرستاده اند پس بفرستند تا دل اساتید بسوزد! به اساتید محترم هم پیشنهاد می کنم موضوعی را که دانشجویان به اساتید می دهند را نپذیرند چون در بیشتر موارد اعتماد نابجا فرصت تقلب را فراهم می کند. حتی المقدور برخی موارد را به میل خود تغییر دهند تا دانشجو نتواند از جایی کار را کپی کنند. به دانشجویان هم پیشنهاد می کنم اگر فکر می کنند به آن ها اجحاف می شود یا استادان کار آن ها را برمی دارند و بنام خودشان چاپ می کنند به مراجع قانونی شکایت کنند
استاد هم در تقلب سهیم است!
می دانیم که تمامی نویسندگان یک مقاله و یا پایان نامه که چاپ میشود در منافع و تبعات احتمالی منفی آن سهیم هستند و یکی نمیتواند گناه خطا را به دوش دیگری بیندازد و از خود رفع مسولیت کند. درست است که در ایران اکثر کار مقاله و پایان نامه را دانشجو انجام میدهد. اما استاد با قرار دادن نامش به عنوان یکی از نویسندگان (یا پذیرش انجام این کار توسط دانشجو) میپذیرد که از نظر علمی به درستی و نیز رعایت اخلاق حرفهای در آن اطمینان دارد و اگر خلافی در کشف شود در آن سهیم است و باید پاسخگو باشد. قاعدتا اگر دانشجو با تقلب مدرکی را اخذ کرده یا استاد ارتقا یافته باشد باید باز پس گرفته شوند.
سلام
خرید و فروش علنی پایان نامه به جایی رسیده که استاد یکی از دانشگاه ها با راه اندازی سایتی که به نام خودشان هم ثبت شده به فروش پایان نامه ارشد به مبلغ 5 میلیون تومان می پردازد. بد نیست سری به این سایت بزنید تا خودتان ببیند که چه اشکارا انواع و اقسام خدمات تقلبی ارائه می شود: www.hescoo.com
سلام به همه عزیزانی که این پیغام را می خونند، موضوع من رو بررسی سوء رفتار در پایان نامه ها است از همه دوستانی که متونن به هر نحوی به من تو اتمام پایان نامم کمک کنند عاجزانه خواهش می کنم اطلاعات ارزشمند خودشونو به آدرس aidin.s.babol@gmail.com ارسال کنند.
آقای علیرضا قضاتی،
با سلام و احترام
اول، نیاز نیست از کلمه جناب و آقا بطور همزمان استفاده کنید یکی از آنها برای احترام کفایت می کند و بنده از لطف شما برای بیان احترامتان سپاسگزارم.
دوم، داستان، داستان تقلب است به هر شکل و هر نوع و هر زمان؛ چیزی که با زندگی ما ایرانیها تقریبا اجین شده است (نمونه اش کامنتی که یکی از دوستان در پست دیگری نوشته که مثلا 78 درصد از مراجعه کنندگان به فلان ژورنال نامعتبر ایرانی هستند!)
سوم، شما خودتان پاسخ خودتان را نوشته اید! البته جمله تان را محدود کرده اید به ژورنالهای Open Access ولی واقعیت امر این است که 11 درصد تغییرات(آنهم با ارفاق)، درصد مناسبی برای ارائه یک مقاله در یک کنفرانس و سپس در یک ژورنال نیست بعبارت دیگر، در حقیت بهبودی صورت نگرفته است!
چهارم، اگر چه بنده احترام ویژه ای برای همه اساتید قائلم و آقای قدسی نیز از این قضیه مستثنی نیست ولی باید خدمت شما و سایر بازدیدکنندگان عرض کنم متاسفانه هنگامیکه صحبت از مبارزه با تقلب و کارهای خوب می شود ما همه مشت های خود را گره کرده و شعار می دهیم ولی در عمل چیز دیگریست اگر چه قصدم این نیست که شخص خاصی را مورد حمله قرار دهم ولی براحتی می توان اسامی آقایان را در ژورنالهایی که بعضا خودشان آنها را در لیست به اصطلاح سیاه قرار داده اند دید! اینجاست که چند نکته پیش می آید
الف) فرد مورد نظر می گوید، من مقاله را خودم نفرستادم و مثلا دانشجویم فرستاده است؛
ب) فرد مورد نظر می گوید من از این مقاله برای ارتقاء استفاده نکرده ام!
ج) فرد مورد نظر می گوید آن زمان فلان ژورنال نامعتبر نبود!
د) فرد مورد نظر در بهترین حالت می گوید من اشتباه کردم و سعی می کنم دیگر برای آن ژورنال مقاله نفرستم!
در کلیه موارد فوق هیچ دلیل و سندی وجود ندارد که نامبرده از آن مقاله برای ارتقاء خویش بهره نبرده باشد که در واقع عقل بشری بیشتر تایید می کند که وی بدون انگیزه کاری را نکند.
به هر حال و بطور کلی (روی صحبتم اولا موسسین این وبلاگ است، دوم حامیان و سوم خوانندگان)، اگر قرار است مدعی و مبارز علیه تقلب باشیم صرفا به ذکر نام مان در این لیست بسنده نکنیم! بلکه از خود شروع کنیم ضمن آنکه هیچ حقی بر کسی خصوصا اعضاء موسس این وبلاگ در این خصوص وجود ندارد که در واقع آنها بیشتر باید رعایت کنند و کرده باشند!
بعنوان پایان صحبت هایم به یک ناهنجاری علمی نیز اشاره می کنم (ببینید منظور از تقلب صرفا کپی برداری نیست! سراسر زندگی ما بیانگر تقلب یا مبارزه با تقلب است که باعث شده جامعه اساتید یک جامعه ویژه باشد):
آیا دقت کرده اید که در بیشتر کنفرانس های علمی کشور نام حدود 20 تا 25 نفر بطور مشهود دیده می شود من چون من در حوزه کامپیوتر فعالیت دارم منظورم همکاران این رشته هستند
کنفرانس های عمومی همچون:
انجمن علمی کامپیوتر ایران
برق و الکترونیک و کامپیوتر
فناوری اطلاعات
فناوری دانش و اطلاعات
و کنفرانس های تخصصی:
سیستم های هوشمند
پردازش تصویر
کنفرانس رمز ایران
سیستم های فازی
محاسبات نرم
و غیره!
چطور است که این اساتید در همه این علوم متخصص هستند و بدتر آنکه در آن کنفرانس ها مقاله هم دارند باور کنید ذکر نام این اساتید در کنفرانس ها شده است تبلیغات! مثلا مرکز سماء فلان شهر کنفرانس می گذارد و نام این آقایان آنجا هم هست باور کنید دیگر حالمان از این نوع توسعه علم به هم می خورد! بنظر شما چه فرقی بین یک ژورنال نامعتبر و یک کنفرانس نامعتبر وجود دارد؟ و آیا چون مثلا این وبلاگ در خصوص ژورنال ها حساس است باید هر کاری که دلمان می خواهد در کنفرانس ها انجام دهیم؟!
مثلا دوستی نوشته بود مقاله اش در کنفرانس داخلی رد شد است ولی در یکی بهترین ترانس اکشن های IEEE پذیرفته شده است! راست یا دروغ با خودش ولی بنده هم نمونه های اینچنینی را دیده ام.
حرف کلی من این است ما هیچکدام معصوم نیستیم اول از خودمان شروع کنیم
دوم به سراغ کنفرانس ها و مجلات داخلی و معضلات وحشتناک آنها برویم و بالاخره سوم مجلات بین المللی را ارزیابی کنیم نه آنکه دوستان در یک پست دیگر بالغ بر 200 ژورنال را که حتما با زحمت کار خود را انجام می دهند و شاید در برهه ای از زمان دچار اشتباه شده است (حتی ممکن است این اشتباه از سوی چند داور که نام اساتید کشورمان هم معمولا در لیست بسیاری از آن ژورنالها هست رقم خورده باشد!) بگوییم آنها ژورنال بدی هستند بنده در خارج از کشور مشغول به کار هستم و در اینجا بیشتر از هر چیز تخصصی بودن کنفرانس و ژورنال مطرح است نه آی اس آی و ایمپکت فکتور! بماند که ما در ایران علممان فقط روی کاغذ است و اگر حتی 1% آن تبدیل به صنعت شده باشد دیگر بنده غصه ای ندارم.
به هر حال همیشه انصاف را رعایت کنیم
از متن طولانیم عذرخواهی می کنم
به پیشنهاد جنابعالی جستجوی اندکی در برخی مقالات شما اعم از مواردی که در صفحه شخصی تان ذکر کرده اید و چه مواردی که ذکر نفرمودید انجام گرفته است! اگر چه قطعا بررسی نتایج بدلیل کم اهمیت بودن این واقعه برای من احتمالا مدتی طول بکشد ولی در اولین بررسی نتیجه ای عجیب برای من بدست آمد که امیدوارم توضیحات شما، سایر دوستان را قانع کند؛ ان شاالله در فرصتی مقتضی بررسی دقیق تر و به مرور کامل تری را خدمت شما و سایر بازدیدکنندگان تقدیم می کنم (البته اگر صفحه یا پست ویژه ای برای این موضوع فراهم کنید مزید امتنان خواهد بود).
* شما مقاله ای را در کنفرانس IFIP WG 90 ارائه کرده اید که با کمتر از 30% تغییرات (من عدد 30% را در برنامه ام به عنوان پارامتر داده ام که اگر تغییرات کمتر بود اعلام کند) در مقاله دیگری که در ژورنال Performance Evaluation شماره 13 به چاپ رسیده است. به لحاظ محتوی فقط 11.1% با مقاله قبلی تغییرات داشته است آیا شما فکر می کنید این مقدار تغییرات می تواند به عنوان یک کار جدید تلقی شود؟
با تشکر
مشخصات مقالات:
1: Performance Analysis of Parallel Search Algorithms on Multiprocessors
Performance '90 Proceedings of the 14th IFIP WG 7.3 International Symposium on Computer Performance Modeling, Measurement and Evaluation, PP: 407 - 421
2: Performance Analysis of Parallel Search Algorithms on Multiprocessor systems
Performance Evaluation, Vol. 13, Issue 1, PP: 67-81
Abstract
Many applications involve exploring alternate paths in a large state space, and thus could benefit from a parallel implementation of the search. In this article, we present an exact solution technique for analyzing the performance of such applications. Formally, the problem can be stated as follows: A job arrives at a system with M identical servers in a Poisson fashion. After some initial computation, the job spawns K statistically identical subtasks. All these subtasks can be executed in parallel but only one of them is required to complete in order to complete the entire job. The service times are assumed to be exponentially distributed. The solution is obtained by defining a set of partial generating functions and exploiting their properties. The solution technique appears to be applicable for the general problem, but we have the formal proofs of correctness only for the cases where K = M and when the mean service demands of the initial computation and the subtasks are the same. For these cases, the results show that the average number of busy processors is independent of K while the job response time decreases with K. Some conjectures are presented for more general situations.
با سلام و درود بیکران به اساتید که علیه تقلب گام برداشته اید و بازدیدکنندگانی که وقت خود را به خواندن و تجربه اندوزی می گذرانند.
من خیلی اهل نوشتن نیستم ولی بشدت اهل جستجو هستم خصوصا در وب، اخیرا (حدود شش ماه پیش) فرصتی پیش آمد که ضمن تحقیق در خصوص یک پروژه پژوهشی (متن کاوی) موارد جالبی توسط برنامه جستجوگری که تهیه کرده بودم کسب شد. بگذریم بگذارید خسته تان نکنم، سوالی داشتم
از میان اعضای موسس و حامیان این وبلاگ که دارای درجه پروفسوری هستند آیا کسی حاضر است من کارهای علمی شان را از زوایای مختلف (منظور هر نوع تقلب) توسط برنامه ام مورد ارزیابی قرار دهم؟
و قطعا نتایج به همراه مستندات در اختیار همگان قرار داده خواهد شد
منتظر پیشنهادات [خصوصا] اعضاء موسس هستم
اگر چه کلا با مبارزه با تقلب بشدت موافقم اما اگر کسی از خودش بپرسد براستی برای رسیدن به درجه پروفسوری ام تقلب نکرده ام و پاسخ مثبت داشت آنگاه می تواند مدعی باشد نه ...
خاطره: روز آزمون کنکور ارشد بود من و 3 نفر از دوستانم شانس بالایی برای قبولی داشتیم محمد و احسان از سر بازی روزگار دقیقا در کنار هم و در بدترین نقطه تیرس ناظران کنکور قرار گرفتند من و سایر دوستان به آن دو گفتیم خوش به حالتان شما که از الان دیگر فوق را قبول شدید. گذشت و امتحان تمام شد و از این 4 نفر 3 نفر به مقطع بعدی دست یافتن همه بجز احسان. در حقیقت محمد از روی برگه احسان نوشت و با اطمینان و با رتبه زیر 20 قبول شد (خودتان می توانید حدس بزنید کجا) اما احسان نه تنها از روی برگه دیگری نگا نکرد بلکه شاید قربانی آن واقعه شد بعد از اعلام نتایج من از احسان پرسیدم چرا تو هم از روی برگه محمد نگاه نکردی می دانید چه گفت:
"من اگر از روی برگه محمد نگاه می کردم و قبول میشدم و بعدا با مدرک ارشدی که اینچنین قبول شدم درآمد کسب می کردم و به زن و بچه ام می دادم آن روزی، روزی من نبود و حرام بود"
فقط سکوت کردم و در دل به حال خودم و کشورم گریه کردم
الان احسان صاحب دو فرزند و مدیر یک شرکت نرم افزاری متوسط در اصفهان است و محمد استاد دانشگاه ... در تهران.
استادانی که ظرف یک دوره 4-5 ساله 250-200 مقاله چاپ میکنند نمونه بارز تقلب هستند اخر کدام عقل سلیم میتواند بپذیرد که بطور متوسط هر هفته یا حتی هر ماه استادی بتواند 1 مقاله جاپ کند البته در سه صورت ممکن است :1/ دیتا سازی شده باشد 2/ کپی کاری شده باشد ویا 3/ مقاله دسترنج افراد دیگری باشند که با رانت منصب و پست نام ایشان اضافه شده باشد تا از این رهگذر گوشه چشمی به انها شود.
متاسفانه بجای انکه از این افراد سوال شود چگونه به این غیر ممکن دست یافته اند مورد تقدیر وستایش قرار میگیرند این ستایشها منشا تحریک بقیه افراد برای وارد شدن به عرصه تقلبهای علمی است
سلام .من خودم از کسانی هستم که برای ارائه ی پایان نامه ی مقطع لیسانس خیلی زحمت کشیدم . شاید نزدیک به 20000 برگه را خواندم . اما آخرش یک نمره 19 در این درس و گذاشتن پایان نامه ی من در کتاب خانه ...
منم علی رغم میل شخصی مجبور شدم برای جبران هزینه کارم و تسلی غرور شکسته ام متن پایان نامه را به 6 نفر تا الان بفروشم . همین الان هم با نفر 7 بر سر قیمت در حال چانه زنی هستم .