Professors Against Plagiarism

استادان علیه تقلب

مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و هدف آن مبارزه با تخلف یا تقلب علمی در دانشگاه است

مقدمه

به‌نام خداوند هستی و هم راستی

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است و هدف آن مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها چه از سوی دانش‌جویان و چه از سوی اعضای هیات علمی است. متاسفانه ما شاهد گسترش حرکت‌های غیر اخلاقی در فضای علمی کشور هستیم که با انگیزه‌هایی چون اخذ مدرک، پذیرش یا ارتقای مرتبه‌ی دانشگاهی صورت می‌گیرتد.

ما با هرگونه تقلب مخالفیم و سکوت در برابر آن‌را هم جایز نمی‌دانیم. در این بلاگ قصد داریم برخی موارد و روش‌های تقلب‌ را بیان و ضمن آموزش به دانش‌جویان و تلاش برای اشاعه‌ی اخلاق و آداب حرفه‌ای در جمع خودمان‌، مسولان را وادار کنیم تا به مشکل تقلب و ریشه‌های آن واکنش جدی نشان دهند.

۲۱ مرداد ۱۳۸۷

استادان یا پژوهشگران حامی

حمایت

اگر می‌خواهید نامتان به‌عنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..

تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستاده‌اند که متاسفانه امکان استفاده از آن به‌جای وبگاه نیست.

بایگانی مطالب

آخرین نظرات

محقق ژاپنی، رکورد جعل مقالات عملی را شکست!

PaP-admin | پنجشنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۱

منبع خبر

منبع خارجی

محقق ژاپنی، رکورد جعل مقالات عملی را شکست!

یک محقق ژاپنی رکورد جعل مقالات علمی را با ۱۷۲ عنوان مقاله منتسب به خود طی ۱۹ سال شکست.

دکتر یوشیتاکا فوجی، متخصص بیهوشی دانشگاه توهو از انتشارات گسترده‌ای در حوزه بیهوشی برخوردار است که پس از بررسی‌های یک سایت نظارتی مشخص شد وی تلاش تحقیقاتی چندانی برای تهیه این مقالات از خود به عمل نیاورده است.

دانشگاه توهو اکنون به انتشار نتایج یک بررسی در آثار فوجی پرداخته و دریافته که بسیاری از اطلاعات زمینه‌یی این مقالات ساختگی است.

در این بررسی از ۲۱۲ مقاله منتسب به این محقق تنها در مورد سه مقاله نشانه‌های واضحی از داده‌های پشتیبان شناسایی شده و حداقل ۱۷۲ مورد از مقالات فوجی کاملا بر مبنای اطلاعات ساختگی بوده‌اند.

ظاهرا فوجی مدعی دو سو کور بودن پژوهش‌های خود و انجام آنها در چندین موسسه شده است که می‌تواند پیگیری اطلاعات زمینه‌ای را چالش‌برانگیزتر کند.

وی همچنین برای اطمینان از داشتن نشانه‌هایی از همکاری دیگر موسسات به سادگی امضای آنها را بر روی مقالات خود جعل کرده است.

نتایج جعلی فوجی در دهها مجله با نویسندگانی از موسسات مختلف و شاید منابع متعدد مالی گسترش پیدا کرده بود. این متخصص بیهوشی تنها زمانی مورد سوال قرار گرفت که دبیران مجله Anasesthesia به استخدام یک مشاور خارجی برای بررسی نمونه‌های کار فوجی که مشکلات آنها بسیار واضح بود، پرداختند.

برخی از نتایج منتشر شده وی تنها از شانس یک در ۱۰ به توان ۳۳ برای واقعی بودن برخوردار بودند.

در صورتیکه تمام مقالات جعلی فوجی بازگردانده شوند، وی رکورددار بیشترین تعداد مقاله مرجوع تاکنون را به خود اختصاص خواهد داد که دو برابر موارد پیشین است

با تشکر از بهرام وزیرنژاد
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۱/۰۴/۲۲
PaP-admin

نظرات (۲)

۱۵ اسفند ۹۱ ، ۱۶:۰۱ اردلان صمیمی

به جز آبرو ریختن اساتید این مملکت کاره دیگه ای شما بلد نیستید؟؟؟؟

حالا فرض بر اینکه ما بلد نیستیم مقاله بدیم

خوب که چی؟؟؟؟

کدوم مرجع و مدرسه یادمون داد که یاد گیریم

والله همه امور این مملکت کپی برداریه

۲۳ تیر ۹۱ ، ۰۴:۰۸ ناصر احدی
 با سلام

چند وقت پیش دو مقاله را که سه نویسنده از اسپانیا, پرتغال و آلمان به صورت مشترک در دو ژورنال بسیار مهم (Fuzzy set and Systems) و (European Journal of Operational Research)
دیدم که عین هم بودند. نویسندگان همزمان یک کار را در دو ژورنال چاپ کرده بودند. با خود فکر کردم آیا مانند این سایتی در اروپا وجود دارد که آبروی این افراد ببرد؟ بعد به خود آمدم که الان اروپا غرق در مشکلات مالی و اقتصادی است و آنها وقت این کارها را ندارند بلکه این فقط ایرانی ها هستند که برای تقلب ایرانی ها و ژاپنی ها وقت می گذارند تا به قول خودشان دزد بگیرند و آبرویش را ببرند. 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی