اگر میخواهید نامتان بهعنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..
تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستادهاند که متاسفانه امکان استفاده از آن بهجای وبگاه نیست.
با سلام
به نظر می رسد هر دو مقاله مروری باشند و هیچ کدام اعدای ارائه نتایج ندارند. من فکر می کنم این خانم ایرانی ممکن است اشتباه کرده باشد ولی این روزنامه خیلی علاقه دارد آبروی ایرانی ها را ببرد. شما ببینید الان در لیبی سفیر کشور آمریکا به همراه سه نفر دیگر کشته می شوند ولی آب از آب تکان نمی خورد ولی کشور کانادا بدون هیچ مقدمه ای اقدام به خارج کردن کارمندان خود از تهران می کند چرا چون جان آنها در خطر است. آخر مگر در حادثه سفارت انگلستان کسی صدمه دید؟ مگر حتی 33 سال پیش در حادثه سفارت آمریکا در تهران کسی مرد؟
این روزها دولت سرقدرت کانادا منتظر هر بهانه ای است که علیه ایرانی ها جنجال به پا کند.
ناصر
مهدی زرگرنتاج انتظار داشتی در مورد متقلب ها مثل افراد خیر نازنین صحبت کنیم. تقلب جرم است که گاهی منجر به اثرات سوئی به مراتب بدتر از قتل می شود. محقق بی بظاعتی که تمام عمرش را صرف کارش کرده اگر مورد سرقت علمی کلان قرار بگیرد (مثلا طرحش به سرقت برود) تمام پشتوانه کار و زحمت خود را از دست داده دچار یاس و ناامیدی می شود و چه بسا اقدام به خودکشی کند. تقلب جرمی است که آثار سوء آن در همه موارد یکسان نیست و بسته نوع و زمان و مکان اثرات مختلفی دارد. به نظر بنده حقیر استادی که تقلب می کند مجرم تر است. چون هدایت دانشجو به دست او سپرده شده است. کمترین کاری که با استاد متقلب می توان کرد اخراج از محل کار است.