Professors Against Plagiarism

استادان علیه تقلب

مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و هدف آن مبارزه با تخلف یا تقلب علمی در دانشگاه است

مقدمه

به‌نام خداوند هستی و هم راستی

این بلاگ به همت تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است و هدف آن مبارزه با تخلف و تقلب علمی در دانشگاه‌ها چه از سوی دانش‌جویان و چه از سوی اعضای هیات علمی است. متاسفانه ما شاهد گسترش حرکت‌های غیر اخلاقی در فضای علمی کشور هستیم که با انگیزه‌هایی چون اخذ مدرک، پذیرش یا ارتقای مرتبه‌ی دانشگاهی صورت می‌گیرتد.

ما با هرگونه تقلب مخالفیم و سکوت در برابر آن‌را هم جایز نمی‌دانیم. در این بلاگ قصد داریم برخی موارد و روش‌های تقلب‌ را بیان و ضمن آموزش به دانش‌جویان و تلاش برای اشاعه‌ی اخلاق و آداب حرفه‌ای در جمع خودمان‌، مسولان را وادار کنیم تا به مشکل تقلب و ریشه‌های آن واکنش جدی نشان دهند.

۲۱ مرداد ۱۳۸۷

استادان یا پژوهشگران حامی

حمایت

اگر می‌خواهید نامتان به‌عنوان یکی از حامیان ذکر شود، نام کامل و آدرس وبگاه خود را به آدرس ghodsi_AT_sharif_DOT_edu ارسال نمایید و در صورت تغییر گروه حامی ما را مطلع کنید..

تعداد زیادی آدرس بلاگ خود را فرستاده‌اند که متاسفانه امکان استفاده از آن به‌جای وبگاه نیست.

بایگانی مطالب

آخرین نظرات

یک مرجع خوب برای مجله های ربوده شده

احسان‎اله کبیـــر | چهارشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۵
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۴
احسان‎اله کبیـــر

نظرات (۵)

با سلام خدمت خانم/آقای برجیان


خواندن مطلب زیر در همین وبلاگ را در پاسخ به سوالاتی که فرمودید پیشنهاد می کنم.


http://pap.blog.ir/1393/07/04/%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87

۰۹ مهر ۹۵ ، ۱۸:۳۴ احسان‎اله کبیـــر
برای ربایندگان، نفع مالی مطرح است. به نظر می رسد وقتی ربوده شدن یک مجله لو می رود، آن را رها می کنند و سراغ مجله دیگری می روند. تا بخواهید مجله داریم!
من خبری از ربودن یک مجله داخلی ندارم.
تا جایی که من آگاه شده ام، بین مشتریان این مجله ها ایرانی ها جای خاصی دارند. این مجله ها معمولا مشتریان خود را با فرستادن آگهی برای آن ها پیدا می کنند. یکی دو بار که این آگهی ها را دریافت کنید، به تقلبی بودن آن ها پی می برید.
وبگاه نام برده، وبگاه بسیار جالبی است و مطالب زیادی در مورد ایرانی ها دارد! خواندن یک مطلب در مورد یک پژوهشگر ایرانی در مالزی! و یک پژوهشگر صرب را پیشنهاد می کنم:
خیلی ممنون
فهرست بسیار کامل و به روزی است، همه مجله های ربوده شده ای که من می شناختم! هم در آن موجود است.
سلام
برای من این سوال است که چه کسانی از راه اندازی یک مجله ربوده شده نفع می برند و این منفعت چیست؟ آیا منفعت مادی در میان است؟ 
آیا این ربایش در مورد مجله های ایرانی نیز اتفاق افتاده است؟ بیشتر چه کشورهایی در معرض ربایش هستند و بیشتر چه کشورهایی در صدد راه اندازی مجله ربوده شده هستند.
با تشکر
برجیان

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی